Vilka garantier erbjuder Manpower vid inhyrning och rekrytering?

Publicerat Jan 14, 2020 9:09:34 AM

För att du ska känna dig så trygg som möjligt när du anlitar oss erbjuder vi ett heltäckande garantipaket. 

Garantier vid inhyrning:

Vi vill alltid ha nöjda kunder. Vi gör vårt yttersta för att finna rätt person och kompetens till just ert uppdrag. Före anställning genomgår våra konsulter en solid urvalsprocess. Under processen genomförs intervjuer, tester, referenstagningar i kombination med andra moment för att matcha rätt personlighet, erfarenheter och kompetens till rätt uppdrag.

Skulle du trots våra ansträngningar inte vara helt nöjd erbjuder vi alltid:

Nöjd-kund-garanti

Alltid pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Garantin gäller i 30 dagar från det att uppdraget börjar.

Manpowers flexibilitet

Vi kan alltid erbjuda en kundanpassad och konkurrenskraftig bemanningslösning utifrån dina behov. Om du har behov av vår högsta flexibilitet kan uppdraget avbokas fram till dagen innan uppdragets startdatum och pågående uppdrag kan avbrytas med en dags varsel.

Manpower: Ett tryggt val

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag vilket är en garanti på att vi följer lagar och regler. Vi är medlemmar i Kompetensföretagen, Almega inom Svenskt Näringsliv och certifierat enligt ISO 9001:2008. Vi har kollektivavtal med Unionen och samtliga LO-förbund och alla våra konsulter har tystnadsplikt enligt avtal.

Garantier vid rekrytering:

Nöjd-kund-garanti:

Naturligtvis gäller även vår nöjd-kund-garanti i samband med rekrytering. Skulle det vara så att du inte är nöjd med rekryteringen, så gör vi om den kostnadsfritt. Du har möjlighet att reklamera rekryteringen inom 3 månader från det att kandidaten tillträtt sin tjänst hos er.

Ersättningsrekryteringen kan inte skjutas på framtiden. Garantin gäller oförändrad kravprofil och för fel som Manpower har kunnat påverka. Garantin tillämpas inte för det fall kandidaten säger upp sig själv eller sägs upp på grund av arbetsbrist.

Avbrottsgaranti:

Du har som kund har rätt att avbryta uppdraget när du vill. Du behöver då endast betala de delar i rekryteringsprocessen som redan genomförts.

Vill du att vi hjälper dig med rekrytering eller inhyrning?        

         👇                     👇

OffertförfråganKontakta mig

Tags: bemanning, rekrytering

×